Gummibelægning på legepladsen?

Skal vi have gummibelægning på legepladsen? Det spørgsmål stiller mange boligforeninger, campingpladser m.m. sig, når der skal anlægges legeplads.

Først og fremmest er det vigtigt, at få begreberne på plads, når vi taler om faldunderlag. Gummibelægning er flydende gummi, der hældes på et større område. Det kan give nogle flotte, farverige motiver på jorden, men for et mere naturligt udseende, anbefaler vi helt klart vores PlayNSafe faldmåtter 

Hvad gør faldunderlag godt for?

 Børn elsker at udfordre sig selv på legepladsen. Fra at klatre til at hoppe ned fra højder og balancere på legeredskaberne – hver bevægelse er en udforskning, en læringsmulighed, og det er vores opgave at sikre, at de kan gøre det uden frygt for skader.

Gummifliser, gummibelægning eller faldmåtter på legepladsen giver en behagelig overflade for børnene at lege på, samtidig med at det hjælper med at beskytte dem mod fald og skader, uden at fjerne spændingen i den frie leg eller den motoriske udvikling.

Hvordan beskytter gummifliser/gummibelægning?

Der er ingen tvivl om at gummifliser og gummibelægning på legepladsen er lige så vigtigt at få med, som gyngerne og klatretårnet.

Gummimaterialet i faldunderlaget er lavet med små luftceller, der absorberer stød ved påvirkning. Børnenes sikkerhed beskyttes yderligere, da gummiet forhindrer fald på grund af teksturen, der giver greb til små fødder.

Skal vi vælge gummibelægning eller gummifliser?

Mens gummibelægningen lægger sig som en flydende overflade og dækker hele området, giver vores faldmåtter plads til naturen og det naturlige udseende på legepladsen. Hvordan? Jo, for vores faldmåtter er de eneste, der er godkendt til at lade græsset spire op igennem dem – en fornøjelse for både naturen og de små eventyrlystne børn, der elsker at finde firkløvere mellem græsstråene.

Det grønne græs fungerer også som en slags forklædning, der skjuler faldunderlaget og giver et mere naturligt udseende. På den måde bliver legepladsen ikke bare et sted for leg, men også et smukt grønt område, hvor fantasien kan flyve frit.

Let montering

Montering bør være en leg – og det er præcis, hvad vi tilbyder med vores faldmåtter.  Montører kan nemt og hurtigt lægge dem uden at skulle bruge timer på justeringer. Takket være det smarte låsesystem klikker de let sammen, og de kan nemt tilpasses omkring legepladsens redskaber.

gummibelægning til legepladser

Fordele

Hurtige og nemme at montere

92% Genanvenligt materiale

Beskytter børn i en faldhøjde på helt op til 2,5 m

Nem adgang til leg for alle!

Beskytter naturens små dyr og græssets rødder

Nem vedligehold med græsslåning

Kan lægges direkte på jord og skrå flader

Nyt smart låsesystem. Derved skrider de ikke og kan lægges forskudt af hinanden.

Kontakt os

PlayNSafe
Kratholmvej 63
5260 Odense S
8628 8045
info@playnsafe.dk

CVR: 42919837

Forhandlere (Privatkunder)

Copla
Norna Playground